Marinerad grillad kycklingfilé med chili,Lök,tomat
Marinerad grillad kycklingfilé i en krämig sås gjord på färska tomater, lök, vitlök, ingefära.
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och curry, chili, tomat.
Utbud av olika vegetariska rätter. Fråga kocken för dagens veg.
Tillagad med egen kryddblandning, smak från Sri Lanka.
Traditionel indisk fiskgryta tillagad på sejfilé.
Kyckling med curry, ingefära, vitlök, kummin, koriander, gurkmeja, kokosmjölk och grädde.
Kycklingfilé med svartpeppar, grädde, kokosmjölk, champinjoner, paprika och vetemjöl.
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och curry, chili, tomat.
Utbud av olika vegetariska rätter. Fråga kocken för dagens veg.
Oxgryta tillagad med chili, curry, tomat och egen kryddmix.
Traditionel indisk fiskgryta tillagad på sejfilé.
Kycklingfilé med chilli, vitlök, färsk ingefära, tomat, kokosmjöl och många andra kryddor.
Kycklingfilé med gräddsås, curry, grön chili, maizena, yoghurt och paprika.
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och curry, chili, tomat.
Utbud av olika vegetariska rätter. Fråga kocken för dagens veg.
Köttfärsås på indiska kryddor
Traditionel indisk fiskgryta tillagad på sejfilé.
Marinerad grillad kycklingfilé med chili,Lök,tomat
Kycklingfile tillagad med färska tomater, smör och malda cashewnötter, kokos, egna kryddor.
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och curry, chili, tomat.
Utbud av olika vegetariska rätter. Fråga kocken för dagens veg.
Oxgryta tillagad med chili, curry, tomat och egen kryddmix.
Traditionel indisk fiskgryta tillagad på sejfilé.
Marinerad grillad kycklingfilé i egengjord cashewnötssås (vitlök, grön chilli, färsk koriander, malda cashewnötter och yogurt).
Kycklingfilé med gräddsås, curry, grön chili, maizena, yoghurt och paprika.
Kycklinglever tillagad med lök, vitlök, ingefära och curry, chili, tomat.
Utbud av olika vegetariska rätter. Fråga kocken för dagens veg.
Mincedmeat sauce cooked in indian manner
Traditionel indisk fiskgryta tillagad på sejfilé.
Gowri Indian Restaurant AB 2019